RIIHIMÄEN ERÄMESSUT 2018

Tiistai 17.7.2018 klo 16:10 - Erätuulia


Yksi kesän ikimuistoisimmista tapahtumista on jälleen takana päin. Riihimäen Erämessut menivät meikäläisellä Normark Suomi Oy:n tiskin takana Sauerin aseita esitellen. Oli mukavaa, kun suurin osa niistä, ketkä uhosivat etukäteen tulla morjenstamaan, todella tulivat. Oli mukava jutella kasvotusten niiden ihmisten kanssa, joiden kanssa aiemmin oli jutellut netissä, sai niin sanotusti nimimerkille kasvot. Kiitos kaikille!

Aseiden teknisiin ominaisuuksiin liittyviin kysymyksiin en osannut kaikkiin vastata, mutta opin todella paljon neljän päivän aikana aseista, sillä kuuntelin korva tarkkana, kun Normarkin edustajat Teemu ja Juha kertoivat asiakkaille aseista. Viikonlopun aikana myös päätin, minkä kiväärin tulen Sauerilta ostamaan. Pidettäköön se kuitenkin vielä arvoituksena!

Auttelin myös sen minkä omalta osastoltani ehdin, Härkilan osastolla vaate- ja varustemyynnin parissa. Pidimme myös Facebookissa Iina Saarikon kanssa arvonnan, johon osallistui lähes 800 ihmistä. Kiitoksia kaikille, jotka osallistuitte arvontaan ja kävitte Härkilan laadukkaita vaatteita hypistelemässä.

Solmin myös Erämessujen aikana uuden yhteistyön Tracker Oy:n kanssa. Tästä eteenpäin meidän koirien kaulassa kulkee metsällä Tracker Lady Supra Easy. Tätä ennen mulla ei ollut vielä omaa tutkapantaa ja se oli muutenkin tarkoitukseni hankkia tulevaksi syksyksi. Tämä oli oikein toivottu ja iloinen juttu! Trackerista tulette kuulemaan niin blogin kuin muidenkin sosiaalisten medioideni kautta.

Kaiken kaikkiaan messut olivat oikein onnistuneet ja tutustuin moniin uusiin ihmisiin. En oikein vieläkään pysty tajuamaan, mitä kaikkea on tapahtunut vajaassa vuodessa. Voin kertoa rehellisesti, että en odottanut yhtään mitään, kun perustin metsästysblogin heinäkuussa 2017. Siksi olin hieman yllättynyt siitä, kun tuntemattomat ihmiset tulivat Erämessuilla kättelemään sanoen "Terve Tuulia!" ja "Ooksä se Erätuulia?" En olisi todellakaan uskonut, että pystyn kirjoittamaan sellaista tekstiä, jota ihmiset palaavat lukemaan aina uudelleen ja uudelleen. Kaikki on näköjään mahdollista.

Blogini tavoite on ollut aina se, että tänne palataan nimenomaan sen tekstin takia, eikä esimerkiksi kuvien. Minua ei kiinnosta, onko naamani kuvalla 10 vai 800 tykkäystä. Naamani ei muutu yhtään sen kummemmaksi, vaikka tuntemattomat ihmiset tykittävät siihen virtuaalitykkäyksiä. Minua kiinnostaa se, luetaanko blogitekstiäni 100 vai 10000 kertaa. En tee tätä enää pelkästään omaksi ilokseni, vaan myös teille, hyvät ystävät. En kuitenkaan halua pelkästään miellyttää lukijoitani vaan kirjoittaa myös itselleni tärkeistä, ehkä osaa lukijakuntaani epäkiinnostavista asioista ja katsoa, mihin se johtaa. Toisia esimerkiksi kiinnostaa koirat ja toisia aseet, mutta minua molemmat. Haluan pitää blogissani oman persoonani alusta loppuun.

Alkava kesä on ollut jokseenkin väliinputoamisen aikaa metsästyksen kannalta. Helteet ovat olleet niin kaameat, ettei koiran kanssa ole pystynyt liikkumaan niin paljon kuin olisi pitänyt eikä blogin puolelle ole ollut juuri mitään järkevää kirjoitettavaa. Lisäksi olen lopen kyllästynyt Bloggeriin, jota olen käyttänyt enemmän ja vähemmän yhteensä kuusi vuotta ja joka ei kykene enää tarjoamaan minulle riittävää vastinetta, mihin bloggaamisella pyrin. Haluan nostaa kirjoitusharrastukseni seuraavalle tasolle.

Siitä syystä tämä saattanee olla viimeinen postaus Bloggerin puolella. Työstän parhaillaan omaa kotisivua, josta tulette jatkossa löytämään blogini sekä tulevaisuudessa myös pienen verkkokaupan. Ei silti hätää - vanhat postaukset muuttavat blogini mukana ja pystyt edelleen lukemaan tai jakamaan vanhoja postauksiani. Tähän asti kerrotut tarinat eivät siis häviä minnekään.

Muutoksesta tulen kertomaan sitten, kun sivu valmistuu. Olen niin täynnä intoa ja muutos on enemmän kuin tervetullut.

Kiitos vielä kerran teille kaikille, ilman teitä lukijoita tätä blogia olisi erilaista kirjoittaa. <3

 

EVE

*Yhteistyössä Sauer, Härkila, Tracker


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini