ERÄTUULIA ON NYT MYÖS TOIMINIMI

Maanantai 11.6.2018 klo 21:03 - Erätuulia


Kaikki haaveet eivät toteudu. Mutta ne unelmat, jotka ovat itsestä kiinni, toteutetaan. Yksi kerrallaan.

Kun saan jonkun vision, minun on pakko päästä toteuttamaan se. Idea riistahöyhenkorviksista tuli jo ennen kuin olin metsästänyt ensimmäistäkään lintua. Lukemattomien tuntien, yritysten ja erehdysten kautta muovasin oman tapani tehdä kauniita korviksia.

Koska metsästysasetus kieltää Suomessa metsästettyjen riistalintujen sekä niiden osien kaupan, tyydyin jo hetkeksi tekemään korviksia vain omaksi ilokseni. Minulta on useampi kysynyt korviksia nähtyään niitä blogissani tai muissa somekanavissani, mutta luulin, että en voi ottaa korviksista rahaa. Pitäähän nyt kaikkien halukkaiden saada riistakorvikset, niinpä olen tehnyt ja lähettänyt tekemiäni tuntemattomille ihmisille - ilmaiseksi. Sitä kautta sain myös näissä kuvissa esiintyvän upean korvismallin, Lauran! Kiitos Lauralle kauniista kuvista, joita sain luvan käyttää.

Käytettyäni tarpeeksi aikaa asian tutkimiseen, sain Riistakeskukselta vahvistuksen - voin käyttää tällä hetkellä omistamiani höyheniä kaupalliseen tarkoitukseen, sillä ne ovat kaikki ruotsalaisia. Kaikki höyheneni ovat Ruotsissa metsästetyistä linnuista, mikä vaikuttaa riistalintujen osien myyntiin kannaltani myönteisesti - voin myydä höyhenistäni tehtyjä korviksia laillisesti ilman erillisiä, maksavia lupia. Olen korkeimman omakätisesti ollut mukana metsästämässä kyseiset linnut ja tiedän niiden alkuperän, minkä voin tarvittaessa todistaa dokumentein. Luotan kuitenkin siihen, että rehellisen ihmisen sana riittää. Niinpä päivitin jo olemassa olevan toiminimeni sekä toimialani täysin uusiin.

Materiaalia on minulla rajallisesti, joten aion lisätä tarvikkeisiini tavalliset helmikanan höyhenet. Mallistoon tulee muutama, kaunis korvismalli ja pyrin julkaisemaan malliston mahdollisimman pian, lähiviikkojen aikana. Rajallisen materiaalin vuoksi myös mallisto tulee olemaan kappalemäärältään pieni, joten mikäli haluat varmistaa riistakorvisten saannin, varaa ne minulta jo nyt.

Kymmenen vuotta istuin kuvataidekoulun penkkiä kuluttaen ja suorittaen taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän. Luulin lahjani olevan piirtämisessä, mutta on ilo huomata, että sinnikkyydellä sormet taipuvat jos minkämoiseen näperrykseen.

Ota yhteyttä: kuuraeveliina@gmail.com


EVE
 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini